Lid worden?

Zou je graag in ons koor mee willen zingen? Kom dan vrijblijvend een keer luisteren/meezingen tijdens een repetitieavond. Je kunt dan de sfeer proeven en horen of ‘onze’ muziek bij je past. We repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 in het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, aan de Sprengenweg 15 in Apeldoorn.

Omdat we maar met een gering aantal mensen zingen, verwachten we enige muzikale voorkennis. Bij interesse in lidmaatschap wordt een stemtest afgenomen door onze dirigent. Hierbij wordt gekeken naar muzikaliteit, kwaliteit en kleur van je stem. Op basis hiervan krijg je feedback en krijg je te horen of je toegelaten wordt.

Lidmaatschap brengt de volgende verplichtingen met zich mee: we verwachten dat je de mogelijkheid hebt en benut thuis de muziek in te studeren (in de meeste gevallen m.b.v. midifiles) zodat we de repetities optimaal kunnen benutten. Bij meer dan 20% absentie wordt een repertoiretest afgenomen voorafgaand aan een concert, de dirigent bepaalt naar aanleiding van de test of er deelgenomen kan worden aan een concert.

Omdat we een kamerkoor zijn, is het ledenaantal beperkt. Wij hebben op dit moment bij de sopraan- en altpartij een wachtlijst, bij de tenor- en baspartij is nog ruimte voor nieuwe leden!